5D Kino

Bežné kino vás už nebaví? Nechce sa vám na filme vysedávať aj dve hodiny? Nevyhovujú vám začiatky predstavení? Máte radi zábavu? Tak práve pre vás je ideálne 5D kino!

Filmy v 5D kine majú len niekoľko minút, sami si vyberiete zo zoznamu titulov rôznych žánrov pre všetky vekové kategórie a film vám premietneme (upozorňujeme, že personál sa prednostne venuje prevádzke bežných predstavení multikina a tým je aj prevádzkovanie multikina prispôsobené)

Usadíme vás do špeciálnych sedadiel, zapožičiame aktívne 3D okuliare a show môže začať! Vaše sedadlá sa s vami budú pohybovať takmer všetkými smermi, budete obklopení digitálnym zvukom a špeciálnymi efektmi ako je vietor, voda, blesky alebo vodná para, ktoré pocit splynutia s filmom ešte viac umocnia.  Staňte sa súčasťou príbehu, vrhnite sa strmhlav do priepasti, zákruty režte ako pravý pretekár, utekajte pred desivými príšerami alebo leťte nahor k nebesiam. Vezmite rodinu alebo svojich priateľov a príďte zažiť to, čo v bežnom kine nenájdete.

O aktuálnej ponuke filmov premietaných v 5D kine a dostupnosti predstavení sa informujte v pokladni multikina.

Upozornenie: Technológia môže mať nepriaznivý vplyv na senzibilných ľudí, ľudí s chorobami pohybového aparátu, na ľudí so srdcovými poruchami a tehotné ženy, a preto ju týmto divákom neodporúčame.